asian-man-cutting-trees-using-electrical-chainsaw-min

زغال قلیانی :

زغال هایی که برای مصارف قلیانی تهیه و تولید میگردند از اهمیت بالایی برخوردارند و باید در جهت تولید آنها دقت بیشتری نسبت به زغال کبابی صورت گیرد. اگر مواد اولیه در تولید و مراحل پخت و بسته بندی در این زغال ها به خوبی انجام نگردد مشکلاتی را به وجود می آورد که در ذیل به بخشی از آنها اشاره میکنیم.

چنانچه مواد اولیه نامرغوب باشد : باعث میشود زغال خوب گداخته و به اصطلاح سرخ نشود. و در حین مصرف بوی نامطبوعی از خود منتشر کند.

چنانچه پخت زغال به خوبی انجام نشود و کربن گیری کامل نشود : باعث بوی نامطبوع و سردرد و سرگیجه میشود .

چنانچه عملیات فشرده سازی به خوبی انجام نشود : باعث میشود هنگام آماده سازی و سرخ کردن و گداخته کردن، زغال از هم پاشیده و خرد شود.

شمعک زغال به واسطه تجربه و دانش که دو رکن اساسی در هر کاری به شمار می آیند، و حساسیتی که برای حلال بودن روزی بدست آمده و رضایت مشتریان لازم است؛ به واسطه توکل بر خداوند متعال توانسته همواره در این راستا ثابت قدم و محصولاتی را به دست مشتریان داخلی و خارجی برساند که مورد رضایت مصرف کنندگان بوده و با افتخار بر روی بسته بندی های خود ساخت ایران را چاپ نموده است و انشالله این کیفیت ماندگارخواهد بود.

3 پاسخ

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت‌گذاری شده‌اند *